fbpx

Kiinnostu - Kysy - Koulutamme

AutotKeltaisella

"5 kurssia 500 €"-ammattipätevyys - lähikoulutus

Hinta sisältää 5 koulutuspäivää yrityksemme koulutuksista, arvonlisäverot ja koulutuspäivien rekisteröinnit. Neljä ensimmäistä koulutusta laskutetaan koulutusten hinnoittelun mukaan. Viidennen koulutuksen laskutuksessa hinta tasataan 500 euroon.

Koulutukset (koulutus, päivämäärä ja koulutuksen hinta) merkitään lähikoulutuksissa erilliseen korttiin. Viidennen koulutuspäivän yhteydessä kortti jää kouluttajalle ja korttiin merkittyjen neljän aikaisemman koulutuksen hintatietoihin pohjautuen lasketaan viidennen koulutuksen hinta alussa ilmoitettujen laskutusperusteiden mukaisesti.

"5 kurssia 480 €"-ammattipätevyys - verkkokoulutus

Hinta sisältää 5 koulutuspäivää yrityksemme verkkokoulutuksista, arvonlisäverot ja koulutuspäivien rekisteröinnit. Neljä ensimmäistä koulutusta laskutetaan koulutusten hinnoittelun mukaan. Viidennen koulutuksen laskutuksessa hinta tasataan 480 euroon.

Kun päätöksesi on hyödyntää viiden kurssin tarjous, lähetä ensimmäisen käydyn kurssin jälkeen  "Ota yhteyttä"-sivulla olevalla yhteydenottolomakkeella viesti "5-480 ja ensimmmäinen suoritettu kurssi ja suorituspäivämäärä". Tämän jälkeen seuraamme kurssiesi toteutumista. 

Nämä etutarjoukset ovat voimassa 31.12.2021 saakka.

Kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutus

Laki kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyydestä tuli voimaan 1.8.2007. Laki koskettaa linja-auton kuljettajia 10.9.2008 alkaen ja kuorma-auton kuljettajia 10.9.2009 alkaen. Ennen edellä mainittuja päivämääriä ajokortin saaneiden on tullut suorittaa tai tulee suorittaa ennen pätevyyttä vaativaa ajoa 35 tunnin jatkokoulutus ja hakea Ajovarma Oy:ltä (A-Katsastus) ammattipätevyyshyväksyntä. Edellä mainittujen päivämäärien jälkeen ajokortin saaneiden on pitänyt tai tulee suorittaa ammattipätevyyden peruskoulutus. Ammattipätevyyden hyväksyntä on voimassa viisi vuotta. Viiden vuoden aikana kuljettajan on pitääkseen pätevyyden voimassa suoritettava jatkokoulutusta 5 koulutuspäivää. Pakollinen on ennakoivan ajon koulutuspäivä.

Koulutusten suorittaminen

Jatkokoulutuspäivä kouluttajan pitää ilmoittaa 10 vuorokautta ennen koulutusta Liikenne- ja viestintävirastolle (Traficom). Koulutukset ovat yksittäisiä koulutuspäiviä. Koulutuspäivien osalta et ole sidottu yhteen kouluttajaan.

Ammattikuljettajien jatkokoulutusaiheita

Ensiavun peruskurssi EA1 ( 2 päivää, 2 merkintää rekisteriin )
Hätäensiapukoulutus
Kuljettajan ensiapu- ja alkusammutuskoulutus
Työturvallisuuskorttikoulutus
Trukkikorttikoulutus
Ennakoivan ajon koulutus
Taloudellisen ajotavan koulutus

Ammattipätevyyslain mukaisen koulutuspäivän pituus on 7 (á 45 min) oppituntia.

Voit tarkistaa "Oma asiointi" -palvelun kautta koulutustietosi >>>